Administratief en juridisch inloopspreekuur bij Halte 20

Koog aan de Zaan – Vanaf begin januari houdt Novakh om de week een gratis inloopspreekuur bij Halte 20 in Koog aan de zaan. Op het spreekuur kan iedereen terecht met juridische en administratieve vragen.

Novakh is de adviespraktijk van mevr. K. Hartog waarbij zij adviseert onder andere bij het  opstellen van een levenstestament, volmachten en juridisch advies. Novakh helpt en adviseert bij uw administratie en veilig online bankieren. Het inloopspreekuur is een initiatief van Novakh om op een laagdrempelige manier vlot hulp te kunnen bieden en past goed bij de wijkontmoetingsfunctie van het onlangs geopende Halte 20. 

In Halte 20 kunnen bewoners uit de omgeving terecht voor een praatje en een kopje koffie. Door de unieke samenwerking van Halte 20 en Novakh, kunnen mensen vanaf 9 januari hier ook om de week terecht voor vrijblijvend advies. 

Het inloopspreekuur wordt om de week op woensdag van 10.30 uur tot 11.30 uur gehouden. Het is een vrij-inloopspreekuur, een afspraak maken is niet nodig.  

Halte 20 is te vinden aan het Zuideinde 20 in Koog aan de Zaan. 

Halte 20 in Koog aan de Zaan