Ondanks alle waarschuwingen gebeurd het toch nog heel vaak. Door slimme trucs weten criminelen de bankgegevens van ouderen in handen te krijgen. Vaak onder grote druk, omdat er zoals hieronder ook beschreven snel gehandeld moet worden omdat er volgens een zogenaamde bank vreemde zaken gebeuren op een bankrekening.

Het is niet iets om je voor te schamen, ik heb zelf ook ooit zo’n telefoontje gehad en omdat het op een onverwacht moment komt, je schrikt van de boodschap en dan ben je denk ik, gauw geneigd om mee te werken wat ze zeggen. Dat is mij gelukkig niet overkomen, maar ik moet eerlijk toegeven, het komt allemaal bedrieglijk echt over.

Novakh regelt voor diverse particulieren de bankzaken. Dat kan alleen, maar dat kan ook samen met u, bij u thuis. Voor u geeft dat rust, want krijgt u dan ooit een telefoontje met een boodschap van de bank, dan kunt u zo doorverwijzen naar Novakh. Dat is voor criminelen meestal al een teken dat ze niet beet hebben en ze gaan op zoek naar een volgend slachtoffer.

Als u gebruik maakt van de diensten van Novakh kunnen we ook zien of er vreemde transacties zijn en zonodig de rekening uit voorzorg blokkeren.

Kortom, als u twijfelt of het allemaal goed gaat, kan ik u helpen. U staat er dan niet alleen voor. Voor meer informatie kunt u kijken op www.novakh-as.nl.