Samenwerking
Vanwege het grote netwerk van Klazien kan ze – indien nodig – advies inschakelen op diverse terreinen. Binnen Novakh wordt samengewerkt met diverse vakgenoten. Het netwerk van Klazien bevindt zich in de sociale, financiële &  juridische sector.
Klazien is betrokken bij het Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek, Anna’s huis. Bij Anna’s huis geeft ze voorlichting en houdt lezingen onder andere over het belang van het hebben van een levenstestament.

Novakh werkt onder andere samen met:


 

   

Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek, Anna’s huis. 

Als u met kanker geconfronteerd wordt lijkt het leven ineens niet meer zo gemakkelijk en vanzelfsprekend, niet voor uzelf, maar ook niet voor uw omgeving. Weet ons dan te vinden. Wij geven informatie, praktisch advies en ondersteuning. Samen met u kijken we wat er mogelijk is om het leven met kanker draaglijk te maken, alles behalve de medische behandelingen. Van praktische hulp tot gewoon iemand die naar u luistert als u wilt praten, wij zijn er voor u. We zoeken naar manieren van ondersteuning die bij u passen, die u energie geven en controle over uw leven geven. Zodat u uw leven kunt invullen en beleven hoe u dat graag wilt, laat u niet weerhouden door de diagnose kanker.


Mevrouw Hartog is als vrijwilliger aangesloten bij de ANBO. ANBO leden kunnen via de ANBO gebruik maken van de diensten van de ANBO, waaronder de hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Mevrouw Hartog is vrijwilliger en helpt daarmee jaarlijks mensen met het invullen van hun aangifte. Wilt u hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting en bent u lid van de ANBO?
Dan kunt u via de ANBO een aanvraag doen voor hulp bij uw aangifte. Lidmaatschap van de ANBO biedt daarnaast meer voordelen zoals onder andere de Raad & Daad service.Klik hier voor de ANBO belastingservice

Voor meer informatie en lid worden, kijk op www.ANBO.nl.


 

   

Tomlow advocaten

Tomlow advocaten werkt uitsluitend met ervaren advocaten die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de advocatuur, het bedrijfsleven of de rechtspraak. Wij werken onder meer voor woningcorporaties, gemeenten, werkgevers en particuliere verhuurders. Binnen onze specialismen huurrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en contractenrecht hebben we een uitstekende reputatie hoog te houden. We weten wat er speelt en hebben korte lijnen met onze cliënten. Zo zijn we in staat om in iedere zaak maatwerk te leveren.www.alckmare-notariaat.nl

Alckmare Notariaat is een jong, eigentijds notariskantoor. Gespecialiseerd op het gebied van registergoed, ondernemingsrecht, familierecht, estate planning ( (echtscheidings)mediation. Alckmare notariaat biedt een gratis testament check aan.
De notarissen en medewerkers van Alckmare Notariaat werken goed, goedkoop en snel en helpen u graag met familierecht, onroerend goed zaken, ondernemingsrecht, mediation, testament, hypotheek, huis kopen, samenlevingsovereenkomst, samenwonen, voogdij. Ook zijn zij gespecialiseerd in het helpen bij het oprichten van bv’s en ondernemingen, opstellen en/of wijzigen van statuten, handelswijzen met aandelen, enzovoorts.

 


 Actus Notarissen is één van de grootste Nederlandse notariskantoren en heeft een landelijke dekking. Met 7 notarissen, 3 toegevoegd notarissen en 12 kandidaat-notarissen staan zij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden. Een duurzame relatie met de klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van hen een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten. Of u nu als particulier uw hypotheek oversluit of een huis aankoopt, als zakelijke klant een onderneming wilt laten oprichten of juist beëindigen: bij Actus Notarissen bent u aan het juiste adres. www.actusnotarissen.nl