Ondanks alle waarschuwingen gebeurd het toch nog heel vaak. Door slimme trucs weten criminelen de bankgegevens van ouderen in handen te krijgen. Vaak onder grote druk, omdat er zoals hieronder ook beschreven snel gehandeld moet worden omdat er volgens een zogenaamde bank vreemde zaken gebeuren op een bankrekening. Het is niet iets om je voor te schamen, ik heb zelf ook ooit zo’n telefoontje gehad en omdat het op een onverwacht moment komt, je schrikt van de boodschap en dan ben je denk ik, gauw geneigd om mee te werken wat ze zeggen. Dat is mij gelukkig niet overkomen, maar ik moet eerlijk toegeven, hetLees meer ->

Ook ik moet eraan geloven. Net zoals iedereen werkzaam in dit werk is het van belang om bij te blijven en bij te blijven leren. De rechtspraak zit niet stil en omdat er vaker naar de rechter wordt gegaan, ontwikkelt het vakgebied zich nog steeds. Hoe dan ook, sommige opleidingen doe je haast voor je plezier en dat is zeker zo met de opleidingen van Fein. Uitdagend, leuk en goed om vakgenoten te ontmoeten! Ik heb er in ieder geval weer een papiertje bij!  Lees meer ->

Al jaren ben ik vrijwilliger bij een ouderenorganisatie, ik help jaarlijks een aantal ouderen met het invullen van de belastingaangifte. Ieder jaar zo rond februari krijg ik telefoontjes en mailtjes van de mensen die graag willen dat ik hen help. De meeste van mijn cliënten kan ik helpen voor de door de belastingdienst gestelde termijn. Toen ik dit jaar alle cliënten had geholpen, kreeg ik op 20 maart een telefoontje van een oudere meneer. Of ik zijn aangifte wilde doen. Ik vertelde hem dat hij laat was, maar dat ik dat uiteraard wilde. Ik vroeg wat gegevens zodat ik aan de slag kon. Het bleekLees meer ->